Results 1 to 14 of 14

Thread: Technical issues with the forum

  1. #1
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Athens
    Posts
    472

    Technical issues with the forum

    I see quite frequently in the last week's issues with the site.
    May I suggest to the owner to take a look in AWS Lightsail?
    (I am no affiliated with them in any way).

    I use it for our company's web site and I am very pleased with it.

  2. #2
    Join Date
    May 2014
    Location
    New York
    Posts
    4,454
    For two days I couldn't get on the forum, just a blank screen. Then out of nowhere , back on.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Belgrade, Serbia
    Posts
    12,900
    Same problems here....

  4. #4
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Godric's Hollow
    Posts
    6,759
    It's not just last week, this problem has been persistent for 5 months now. Sometime this site refuses to load for two or more days.

    I suggest everyone to use "https://" instead of "http://". Because security and credential check in this site is not as good as it could be.

  5. #5
    Join Date
    May 2010
    Location
    Czech republic
    Posts
    215
    A lot of problems with timeouts for the last few moths....

    And second problem is, that I cannot view the forum on my mobile with Tapatalk app, in the past it worked OK. Does anyone know what changed? Or is there anyone who can use Tapatalk with this forum?

  6. #6
    Join Date
    Apr 2021
    Location
    UK
    Posts
    18
    Experiencing problems logging on. Haven't been able to log in for say two days, then can get access. Then problem occurred again.
    The good times WILL return, and FERever.

  7. #7
    Join Date
    May 2009
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    2,041
    Quote Originally Posted by Honzus View Post
    A lot of problems with timeouts for the last few moths....

    And second problem is, that I cannot view the forum on my mobile with Tapatalk app, in the past it worked OK. Does anyone know what changed? Or is there anyone who can use Tapatalk with this forum?
    Same here, the site times out often, and wont load any pages. This goes on for a few days, then it is ok for a while.
    ~FORZA FERRARI~

  8. #8
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Athens
    Posts
    472
    Honestly,
    The owner can ping me for some help.

  9. #9
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    salco
    Posts
    3,091
    'This request takes too long to process, it is timed out by the server. If it should not be timed out, please contact administrator of this web site to increase 'Connection Timeout'.

  10. #10
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Scotland
    Posts
    29,486
    We are aware and working on it.

    Drop me a email greig@thescuderia.net if happens again as I am not all that active during the working week
    Forza Ferrari

  11. #11
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Athens
    Posts
    472
    Noted

  12. #12
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Christchurch,UK
    Posts
    4,225
    A few times this past week I've not be able to get on the site, and again after FP sessions, hope it will be possible pre and post race.

  13. #13
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Belgium
    Posts
    2,830
    Yeah seems more down then up atm.
    Hero's come and go, but legends never die!

  14. #14
    Join Date
    May 2011
    Location
    India
    Posts
    189
    Even I have been facing issues.
    Replies getting double quoted.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •